Kerriesaus recept
- 2 theelepels kerriepoeder
- 2 eetlepels olie
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel water
- ½ eetlepel gembersiroop
Kerriesaus maken
- Zet een heel klein steelpannetje op het vuur met 2 eetlepels olie en voeg hier de kerriepoeder aan toe
- Verwarm dit zachtjes zodat de kerriepoeder mooi oplost en smaak los gaat laten (dit heet myoteren)
- Doe nu 4 eetlepels mayonaise in een bakje, voeg het water, gembersiroop en het kerriemengsel toe en roer alles goed door

Ingrediënten
- 2 theelepels kerriepoeder
- 2 eetlepels olie
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel water
- ½ eetlepel gembersiroop
Bereiding
- Zet een heel klein steelpannetje op het vuur met 2 eetlepels olie en voeg hier de kerriepoeder aan toe
- Verwarm dit zachtjes zodat de kerriepoeder mooi oplost en smaak los gaat laten (dit heet myoteren)
- Doe nu 4 eetlepels mayonaise in een bakje, voeg het water, gembersiroop en het kerriemengsel toe en roer alles goed door