Kerriesaus

Kerriesaus recept 2 theelepels kerriepoeder  2 eetlepels olie  4 eetlepels mayonaise  1 eetlepel water  ½ eetlepel gembersiroop    Kerriesaus maken Zet een heel klein steelpannetje op het vuur met 2 eetlepels olie en voeg hier de kerriepoeder aan toe  Verwarm dit zachtjes zodat de kerriepoeder mooi oplost en smaak los gaat laten (dit heet myoteren)  Doe nu…

Kruidensaus voor mosselen

Kruidensaus voor mosselen

Kruidensaus voor mosselen recept 3-4 eetlepels mayonaise  1-2 eetlepel water  1 eetlepel verse peterselie fijngehakt  1 eetlepel verse dille goed fijngesneden  ½ theelepel gedroogde tijm  Vers gemalen peper  Kuidensaus voor mosselen maken  Meng de mayonaise met het water en roer goed oor  Voeg nu de gehakte kruiden toe en meng door  Breng op smaak met vers gemalen peper