Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kerriesaus
4.74
van
23
stemmen
Afdrukken
Pin
Gang:
Saus
Voorbereidingstijd:
5
minuten
minuten
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Totale tijd:
10
minuten
minuten
Porties:
2
personen
Auteur:
Mosselen koken
Ingrediënten
2
theelepels
kerriepoeder
2
eetlepels
olie
4
eetlepels
mayonaise
1
eetlepel
water
½
eetlepel
gembersiroop
Bereiding
Zet een heel klein steelpannetje op het vuur met 2 eetlepels olie en voeg hier de kerriepoeder aan toe
Verwarm dit zachtjes zodat de kerriepoeder mooi oplost en smaak los gaat laten (dit heet myoteren)
Doe nu 4 eetlepels mayonaise in een bakje, voeg het water, gembersiroop en het kerriemengsel toe en roer alles goed door