Neem een grote pan of een mosselpan en doe hier een scheutje olijfolie in en zet op het vuur
Bak de mosselgroenten een beetje aan en voeg dan de goed gewassen mosselen toe en blus af met de witte wijn
Breng de mosselen aan de kook en kook de mosselen in ongeveer 5-7 minuten tot de mosselen open zijn, hussel de pan regelmatig even om
Giet de mosselen dan af en laat ze afkoelen
Haal nu 1 schelp van de mosselen af en leg ze met 1 schaal in de ovenschaal
Verwarm de oven voor op 220 graden (200 graden hetelucht)
Meng nu de geraspte kaas met het fijngehakte knoflookteentje en de paneermeel goed door elkaar
Verdeel dit over de mosselen en leg een heel klein klontje roomboter op elke mossel en zet de ovenschaal dan in het midden van de voorverwarmde oven
De mosselen zijn klaar als ze een beetje beginnen te kleuren, dit duurt ongeveer 5-7 minuten
Haal ze dan uit de oven en serveer ze direct